Bog Spor i naturen

, ,

Softcover, 120 sider

Brand: Koustrup & Co.

kr. 180,00

Ikke på lager

Kategorier: , , Tags: , ,

Bog Spor i naturen

Bog Spor i naturen beskriver alt det spændende, man kan opleve i naturen eller i baghaven. Bogen er nem at slå op i og er skrevet i et let forståeligt sprog. Hvis du tager bogen med dig ud i naturen, kan du se efter hvilke biller, der har efterladt spor i træerne eller hvem, der har spist af dine æbler og gulerødder. Naturens vidunderlige verden har ikke flere hemmeligheder for dig, med de mange flotte illustrationer og korte tekster. Bogen bliver hurtigt en uundværlig guide, hver gang du og din familie skal ud i naturen. Med den i hånden kan I gå på jagt efter spor efter insekter, fugle, hjorte samt svampe, æg og meget andet.

Den perfekte mandelgave

Bog Spor i naturen er en fantastisk mandelgave, da den er lærerig og sjov for alle aldersgrupper. Sammen kan man tage ud i naturen og gå på jagt efter spor.

Softcover, 120 sider
Tekster er skrevet af Lars-Henrik Olsen, zoolog og naturformidler. Han er forfatter til mere end 100 bøger, de fleste om dyr og natur.

Illustrationen er udført af Michael Petersen. Han er dyrlæge, billedkunstner og grafisk designer.

Udgivelsen af “Spor i naturen” er støttet af Aage V. Jensens Fond, 15. Juni Fonden, Veluxfonden og har modtaget Copydanmidler tildelt af Autorkontoen i Dansk Forfatterforening og Skønlitterære Forfattere.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart