was successfully added to your cart.

Slap af og nyd vores nye webshop

By | Uncategorized | No Comments

Så skete det endelig, – det som vi længe har ventet på og glædet os til. Nemlig at vores nye webshop blev lanceret. Vi synes selv, at den er blevet helt vildt flot med store fine billeder og mere fokus på produkterne. Håber også, at I synes godt om den 🙂

I menu-punktet ‘Om os’ kan du desuden læse lidt mere om vores lille virksomhed og hvorfor, vi laver de produkter, vi gør.

Så læn dig tilbage i puderne og tag et kig rundt i vores nye webshop.

God fornøjelse

Vitaminer

By | Uncategorized | No Comments

Det er ganske vist, at kalenderen nu viser november. Bladene blæser af træerne, og temperaturen falder. Men man kan jo ikke lade være med at synes godt om denne årstid og al dens overflod, og her i vores have er der stadig masser af skønne vitaminer at hente.

Glædeligt efterår til jer alle derude.

Berith

All you need is love

By | Uncategorized | No Comments

Jo, kærlighed har vi såmænd alle brug for. Men her i dette charmerende og forblæste hjørne, også kaldet Thy, er vinden i høj grad også med til at sætte sit præg på dagsordnen. Og skal man så oven i købet en tur på vandet for at surfe, så er en god vind fra vest nu ikke så ringe endda.

Read More

Fri porto

Alle Tordenvands priser er inkl. ekspeditionsgebyr og fragt til private kunder i Danmark.

WOLF and the lot

Brandet ”WOLF and the lot” designes og sælges af Tordenvand. Denne produktion er en ”limited edition”, og en del af disse varer er nummererede.

Tordenvand

Tordenvand designer og producerer personlige tasker, og smukke træting af elm. Varer med Tordenvand-mærket er unika-varer og fremstillet på vores eget værksted i Thy.