was successfully added to your cart.

Forretningspartner søges

By | Fashion | No Comments

Da jeg fra 1. september står alene med butikken Design Agger, søger jeg en partner, som vil indgå i en fælles virksomhed med både webshop og fysisk butik på Vesterhavsvej 6 i Agger.

De værdier, brandet Design Agger er bygget op omkring, er:

– kvalitetsvarer, der er produceret med omtanke for mennesker og miljø

– en passion for bæredygtighed og danskproducerede varer

– unikke produkter og varer, som ikke kan fås alle steder

– god udnyttelse af eksisterende ressourcer og genbrugsmaterialer

– ingen udsalg og ”Black Friday” men en opfordring til i stedet at støtte ”Buy nothing Day”

Kort sagt et brand med en holdning.

Hvad brandet Design Agger fremover skal stå for, vil du som forretningspartner i høj grad være med til at definere. Sammen skal vi finde en fælles vej og lægge en strategi for fortsat udvikling, – så jeg glæder mig til at høre din historie og dine idéer.

Jeg kunne godt ønske mig, at du er god på marketingsafdelingen, webshop og de sociale medier, da det ikke er mine spidskompetencer.

Jeg holder til gengæld styr på aftaler, opgørelser, betalinger og regnskab; – og jeg producerer selv en del af varerne af bl.a. elmetræ og tekstil. Jeg har desuden et stort planlægnings-gen og trives ved at have et vist system i tingene og overholde aftaler og deadlines. Mit eget firma Tordenvand, regner jeg med, skal indgå som en del af vores fælles projekt, – og du har måske også en virksomhed, som skal med under paraplyen.

Det er ikke strengt nødvendigt for mig, at du bor i Thy. Men da virksomheden er forankret i Agger, og Vesterhavet og Thy er en tydelig del af dens dna, er det vigtigt, at du kan se dig selv som en del af dette. Jeg forestiller mig, at du, hvis du har lyst, godt kunne arbejde hjemmefra nogle dage om ugen, men især i højsæsonen bliver vi nødt til at deles om at passe butikken.

Butikken holder til i en velbeliggende ejendom, som rummer gode potentialer for udvikling. Bygningen er i øvrigt til salg, så har du mod på en større investering, åbner der sig et væld af muligheder fx med café, co-work eller andet J

Jeg glæder mig rigtigt meget til at få en partner og sparringspartner, – én til at udvikle og skabe sammen med, så vores fælles virksomhed kan få vinger. Lyder dette interessant for dig, og har du lyst til at blive / forblive iværksætter, så ring 21 38 80 59 og lad os tage en snak om det, eller send en mail til info@tordenvand.com

Mvh.

Berith Fyhring

blog

Made in Denmark

By | Fashion | No Comments

Nyeste udspil fra Design Agger er mere kvalitetstøj til voksne kvinder.Denne kollektion er en blanding af T-shirts og hættetrøjer, samt flotte bluser du kan bruge både til hverdag og fest; – og som altid klipper og syer vi selv tøjet efter dine ønsker.

Thybomål – ja tak

Både T-shirts og hættetrøjer fås nu også med en printet tekst. Det kan nogle gange være en udfordring at leve sammen med en surfer, som gerne vil have alt sit udstyr omkring sig og i hele huset. Det kan derfor blive nødvendigt at opstille nogle regler, så der bliver plads til alle. Dette print er det første, som på thybomål og med et glimt i øjet kommer med en henvisning til, at surfbrættet ikke behøver at skulle stå inde ved siden af sengen 🙂

Hvor godt kender du din tøjproducent?

By | Fashion | No Comments

I Design Agger sælger vi ikke kun brugskunst men også kjoler, bluser, T-shirts og bukser. Og vi fremstiller selv tøjet. Du behøver altså ikke bekymre dig om, hvor i verden eller under hvilke forhold tøjet er produceret. På Design Aggers systue i Thy klipper og syer vi dit nye tøj, – og lige efter dine mål og ønsker.

Tøjet er nemlig CUSTOMMADE. Det vil sige, at DU vælger, hvordan det skal se ud, – ud fra de rammer vi har opstillet. Og har du nogle særlige ønsker, så finder vi nok også en løsning på det 🙂

butik

Nyt navn og butik

By | Fashion | No Comments

I det forløbne år er der sket mange ting: først og fremmest har Tordenvand, alias Berith startet et samarbejde med Din Kjole, alias Iben. Vi er stadig 2 uafhængige firmaer, men vi har lejet forretningslokaler sammen. Og hvor kan man finde et skønnere sted til en skøn butik end i Agger i det dejlige Thy og midt i Cold Hawaii?

Det betyder, at vi nu sælger varer fra vore egne produktioner men også andres varer i butikken. Og da butikken har fået navnet Design Agger, har vi valgt også at ændre webshoppens navn til det samme.

Du er altid velkommen i vores lille butik 🙂

Slap af og nyd vores nye webshop

By | Uncategorized | No Comments

Så skete det endelig, – det som vi længe har ventet på og glædet os til. Nemlig at vores nye webshop blev lanceret. Vi synes selv, at den er blevet helt vildt flot med store fine billeder og mere fokus på produkterne. Håber også, at I synes godt om den 🙂

I menu-punktet ‘Om os’ kan du desuden læse lidt mere om vores lille virksomhed og hvorfor, vi laver de produkter, vi gør.

Så læn dig tilbage i puderne og tag et kig rundt i vores nye webshop.

God fornøjelse

Vitaminer

By | Uncategorized | No Comments

Det er ganske vist, at kalenderen nu viser november. Bladene blæser af træerne, og temperaturen falder. Men man kan jo ikke lade være med at synes godt om denne årstid og al dens overflod, og her i vores have er der stadig masser af skønne vitaminer at hente.

Glædeligt efterår til jer alle derude.

Berith

WOLF and the lot

Brandet ”WOLF and the lot” designes og sælges af Tordenvand. Denne produktion er en ”limited edition”, og en del af disse varer er nummererede.

Tordenvand

Tordenvand designer og producerer personlige tasker, og smukke træting af elm. Varer med Tordenvand-mærket er unika-varer og fremstillet på vores eget værksted i Thy.