Badeværelsesregler for sørfere

, ,

Trykt på 300 g papir

leveres uden ramme

nummeret tryk i 700 eksemplarer

mål: 30 x 40 cm

Brand: Design Agger

kr. 170,00

På lager

Badeværelsesregler for sørfere

Badeværelsesregler for sørfere er en helt særlig plakat med en QR-kode, hvor du kan høre alle badeværelsesreglerne, – og ikke bare på thybomål og dansk men også på engelsk. Disse badeværelsesregler bør overholdes af surfere, så de kan holde sig på god fod med de øvrige brugere af badeværelset!
Når man har været i Thy, ved man, at det kan være en udfordring at forstå thybo-dialekten. Dialekten et charmerende islæt og en fælles stolthed, som dog er på vej til at forsvinde, da mange fra den unge generation ikke taler thybomål til hverdag. Vi håber, at denne og andre lignende plakater og kort kan være med til sætte fokus på gamle danske dialekter. Thybomål varierer i sin form, da de små fiskerbyer ofte har hver sin egenart af dialekten. Også inde på fjordsiden finder man andre varianter, ligesom der er forskel på dialekten i syd og nord. Udtalen på denne plakat, hvis du scanner QR-koden, stammer fra en vaskeægte thybo i Agger.
Plakaten er trykt på 300 g papir og leveres uden ramme. Den er lavet i limited edition med nummeret tryk i 700 eksemplarer. Se evt. også andre af vores plakater med thybomål på linket: Plakater med thybomål

Plakatens størrelse er 30 x 40 cm.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Solbriller

    kr. 250,00