Gaveidéer

Gaveidéer til enhver lejlighed. Find skønne gaver her på siden og på resten af webshoppen. Har du brug for at sende en gave til én, du holder af? Så skriv gerne en personlig hilsen i kommentarfeltet, så skriver vi det over på et kort og sender med gaven.

Viser 1–12 af 27 resultater

 • Adding to cart
 • Adding to cart
 • Adding to cart
 • Adding to cart
 • Adding to cart
 • Adding to cart
 • Adding to cart
 • Adding to cart
 • Adding to cart
 • Adding to cart
 • Adding to cart
 • Adding to cart

Gaveidéer

Find gaven til hende, du holder af. Her på siden kan du blive inspireret til at finde den helt rigtige gave. Hvad enten det er til mors dag, advent, jul, fødselsdag eller måske en værtindegave. Ønsker hun sig smykker, et blødt tørklæde eller andet tilbehør? Så prøv også at kigge ind på vores side  med ACCESSORIES. Et smykke er altid en supergod gave. Den bringer glæde i mange år og er ofte den der lille ting, som lige sætter prikken over i’et i hendes outfit. Et tørklæde kan også understrege ens style har samtidig en praktisk funktion med at varme hals og nakke.

Forkælelse

En gave til hende må gerne emme af forkælelse. Tag fx et kig ind på vores side BAD.  Her finder du de skønneste produkter til hende, der elsker kropspleje eller ansigtspleje. Det kunne være økologiske sæber eller badesalt, gode cremer, kropsolier eller en ansigtsmaske. Eller måske er hun mest til noget fodpleje og et dejligt duftlys.

Bolig

Mange kvinder interesserer sig for indretning. De læser jævnligt blade og artikler om boligindretning og nye trends indenfor interiør m.m. Vi har et stort udvalg af smukke og brugbare ting. De kan være med til at skabe hygge og stemning i hjemmet eller sommerhuset. Se mere under BOLIG.

Går du efter et såkaldt stilleben, er et godt trick at vælge en bakke + 3 ting af forskellig højde, – eller evt. 2 ens bloklys + en 3. ting.

Gaven til ham

Der er masser af gode gaveidéer til manden, som gerne vil forkæles. Lav fx et lille gavemix med sæber, skægolie og gode cremer til hænder, fødder eller læber. Du finder det hele på siden BAD.

Mange mænd elsker at grille og lave mad med masser af gode og spændende krydderier. En gavekurv med olier og krydderier falder derfor ofte i god jord hos manden i dit liv. Vi har lavet et lille udvalg her af GAVEKURVE, men du kan sagtens definere din egen kurv med de varer, du synes, er de allerbedste. Her finder du vores udvalg af MAD fra både det salte og det søde køkken. Og skal der et lille kort med, har vi også det.

Adventspakker, mandelgave og julegaver

Er du på udkig efter adventspakker hen på efteråret, er dette et godt sted at finde dem. Du kan lade dig inspirere af vores udvalg her på siden eller selv vælge de produkter, du synes bedst om. Vi pakker gerne ind, hvis du ønsker det.

Med Thy i hjertet

Vi har mange produkter, der er lokalproducerede sammen med varer fra andre iværksættere og mikrovirksomheder. Nogle af vores produkter er Fairtrade certificeret, økologiske eller upcycled. Se nogle af brands’ene her på listen:

Thy Økobær    Thya                   Trøfleriet          Gry & Sif

Oh Deer            Elmelund          Hjemhavn        Van Verre