A5 med thybomål

, ,

15 x 21 cm

300 g papir

Brand: Design Agger

kr. 30,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

A5 med thybomål

A5 med thybomål er 5 herlige postkort / miniprint i A5 format. Med et glimt i øjet og et tvist af ironi rammer hver enkelt tekst ind midt i den charme og det privilegie det er at leve i det vindomsuste Thy. Postkortene er udstyret med en QR-kode, hvor du kan høre teksten på både thybomål, dansk og engelsk. Send dem til en god ven, eller hæng dem op i en ramme.
Når man har været i Thy, ved man, at det kan være en udfordring at forstå den lokale dialekt. Denne fælles stolthed er et charmerende islæt, som dog er på vej til at forsvinde, da den unge generation i vid udstrækning ikke taler thybomål.
Forhåbentlig kan disse print være et bidrag til at holde liv i dialekten lidt længere. Kortene er en del af en samling af både kort og plakater med thybomål. Kortene fås i størrelserne A7 og A6, mens plakaterne er 30 x 40 cm og en enkelt i A5 og A4. De er alle designet og fremstillet i Thy. Trykt på 300 g papir. Målene på disse er 15 x 21 cm.

Ud over webshoppen har Design Agger en fysisk butik i Thy. Her finder du bl.a. upcycled, bæredygtigt tøj, kunsthåndværk, fairtrade varer og lokale delikatesser.