Bog Spiselige vilde planter

, ,

17 x 12,5 cm

indbundet, 96 sider

Brand: Koustrup & Co.

kr. 120,00

Ikke på lager

Kategorier: , , Tags: , , ,

Bog Spiselige vilde planter

Bog Spiselige vilde planter er fantastisk at have med, når du skal ud i naturen. Brug den som en guide og inspiration til hvilke planter, du kan tage med hjem og bruge i madlavningen. Det er en hyggelig aktivitet at samle planterne, og det er med til at skærpe ens sanser, når man leder efter nogle bestemte arter. Indsamling af planter i naturen giver også en skovtur eller gåtur på heden eller ved stranden en helt ny dimension og et interessant indhold og formål. Det er spændende og inspirerende at anvende vilde planter i madretter, som fx ramsløg, brændenælder, skovmærke, strandkål eller røllike.

Bogen med de spiselige vilde planter er skrevet af Anemette Olesen, som er en erfaren have- og madskribent. Hun nævner de mange vilde planter der kan spises. Naturen er et gratis tag-selv-bord af spiselige planter, men det er vigtigt at kende dem  (og dem, der er giftige). På offentlige arealer må man samle planter til eget forbrug.

Fra Fødevarestyrelsen er der tilføjet nogle bemærkninger om bestemte planter. Der er desuden et lille leksikon med de indholdsstoffer, man bør være opmærksom på. De mange fine tegninger af de spiselige planter er tegnet af Kirsten Tind.

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Notesbog

    kr. 65,00kr. 75,00
  • Adding to cart