Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Design Agger

– webshop og butik med lille café

I 2016 åbnede butikken Design Agger, og fra 2020 blev der også plads til servering af en god cappuccino og cookies.

Udgangspunktet var fra starten at sælge varer fra andre iværksættere og lokale kunsthåndværkere. Siden er der også kommet andre varer til som fx delikatesser fra Thy og omegn og fairtrade produkter.

Tøjet i butikken og på webshoppen designer og syr jeg selv. Efterhånden bruger jeg mest genbrugstekstil i form af herreskjorter, duge, gardiner, sengelinned, bukser m.m. Ud af disse materialer skaber jeg nyt upcycled tøj, hvor hver enkelt stykke tøj er helt unikt.

Med en opvækst ved Ikast under det store tekstileventyr var det kun naturligt at man kunne håndtere et minimum af forskellige symaskiner, og min søster og jeg begyndte i en tidlig alder at sy tøj til vores dukker i stedet for at lege med dem. Og at genbruge alverdens ting var dengang helt almindeligt, og for mig har det altid været og er stadig en naturlig del af mit liv.

Det er mit håb, at Design Agger kan bidrage til en større bevidstgørelse omkring klimavenlige produkter, og at den bevidste forbruger her kan finde inspiration, som kan understøtte en bæredygtig levevis.

Berith Fyhring

 

Design Agger, – dit bæredygtige valg

berith