Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Design Agger

– webshop og butik med in-house café og systue

I 2016 åbnede butikken Design Agger, og fra 2020 blev der udvidet med en lille in-house café. I efteråret 2021 flyttede butikken på landet, – nærmere bestemt på Lodbjergvej 20, hvor jeg også bor sammen med min mand i Tordenhuset. Her har jeg indrettet butik i en dejlig træbygning med en skøn terrasse foran, hvor man kan nyde en god cappuccino og en trøffel.

Udgangspunktet var fra starten at sælge varer fra andre iværksættere og lokale kunsthåndværkere. Siden er der kommet mange andre varer til som fx delikatesser fra Thy og omegn og Fairtrade-produkter. Min første virksomhed hed Tordenvand, og under dette navn sælger vi stadig skærebrætter og indkøbsnet. Navnet er inspireret af et område i Nationalpark Thy, som hedder Tordenvandsbakker.

Det upcyclede tøj i butikken og på webshoppen designer og syr jeg selv. Materialet er genanvendt tekstil i form af herreskjorter, duge, gardiner, sengelinned, bukser m.m. Ud af disse materialer skaber jeg nyt upcycled tøj, hvor hver enkelt stykke tøj er helt unikt.

Med en opvækst ved Ikast under det store tekstileventyr var det kun naturligt, at man kunne håndtere et minimum af forskellige symaskiner, og min søster og jeg begyndte da også i en tidlig alder at sy tøj til vores dukker i stedet for at lege med dem. Og at genbruge alverdens ting var dengang helt almindeligt, og for mig har det altid været og er stadig en naturlig del af mit liv.

Det er mit håb, at Design Agger kan bidrage til en større bevidstgørelse omkring klimavenlige produkter, og at den bevidste forbruger her kan finde inspiration, som kan understøtte en bæredygtig levevis.

Berith Fyhring

 

berith