Miniaturerne

, ,

– hvem er hurtigst, længst eller lægger flest æg?

Kan spilles af børn helt ned til 3-års alderen

48 spillekort

perfekt også som mandelgave eller gave til både børn og bedsteforældre

illustreret af: Lykke Bianca

Brand: Koustrup & Co.

kr. 90,00

Kun 1 tilbage på lager

Miniaturerne

Miniaturerne – et spil om insekternes verden for hele familien. Bliv klogere på alle de små insekter, der kribler og krabler rundt. Du finder dem overalt i haven, i skoven og nogle gange også inde i huset. Men hvad hedder de? Hvad kan de? Hvor store er de? Lægger de mange æg? Alt dette kender du svaret på, når du har spillet dette sjove spil om miniaturerne. Det fungerer ligesom de velkendte bilspil, hvor én vælger kategorien, som alle skal prøves i. Den, som så har det insekt, der er størst, hurtigst eller andet, vinder omgangen og de andres kort.

Et sjovt og lærerigt spil

Spillet kan spilles af børn helt ned til 3 års alderen. Det er sjovt for hele familien og meget lærerigt. Ud over kategorierne indeholder hvert kort en fin illustration samt en faktaboks med et sjovt lille fact om det pågældende insekt.

Den perfekte mandelgave

Mangler du en idé til årets mandelgave, er dette spil helt perfekt. Det er sjovt og underholdende for hele familien. Det er fyldt med pudsige facts, og man lærer nyt om en del af naturen, som man måske ikke så ofte tænker på. Et andet godt bud på en mandelgave for alle aldersgrupper er bogen Spor i naturen. Den indeholder masser af inspiration til at komme ud i naturen og gå på jagt efter spor efter insekter, dyr og andet.

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart

    Filtdyr

    kr. 33,00kr. 65,00