Notesbog

,

FSC genbrugspapir

guldskrift foran og på ryg

kr. 65,00kr. 75,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Notesbog

Notesbog er en fin lille bog, som du kan bruge til dine personlige notater. Den er velegnet som dagbog eller til andre personlige tanker, små digte, historier og lignende. Eller hav den med i tasken på indkøb eller på arbejde, så har du altid overblik over dine notater. Notesbøgerne uden linjer er desuden gode at have med til at lave tegninger og små skitser i, når du er på farten.

Notesbog er også en god gaveidé til en kær ven. En flot lille ting, – smukt indbundet og med guldprint, – en bog til mange formål og som alle kan anvende. På første side har notesbogen tilmed et forord, og her kan man skrive navnet på ejeren af bogen. De små notesbøger er linjerede, mens de store er uden linjer.

De er printet på FSC genbrugspapir, er flot indbundet og har guldskrift både på bogens ryg og forside. De fine notesbøger har et matchende tema på indsatssiderne, så de passer sammen 2 og 2. Og de samme temaer går igen i flere andre produkter  af tekstil som fx kosmetiktasker, punge og viskestykker. I formpresset nordisk birkefiner finder du også de samme fine motiver på bl.a. glasbrikker og bakker. De er bæredygtigt fremstillet og med miljøvenlig coating på både for- og bagside.

 

Du kunne også være interesseret i...

 • Adding to cart

  Viskestykke

  kr. 97,00
 • Adding to cart

  Bakke af birkefiner

  kr. 200,00kr. 240,00
 • Adding to cart

  Kosmetiktaske/pung

  kr. 170,00kr. 218,00