Lejlighedskort A6

, , ,

str. A6

Brand: Design Agger

kr. 10,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: ,

Lejlighedskort

Lejlighedskort i str. A6 med de skønneste fraser på ægte thybomål. Der er 6 forskellige kort, og de dækker et bredt spekter. Et af kortene kan du fx bruge, når du skal ønske nogen til lykke med en fødselsdag, et jubilæum, familieforøgelse, studenterhuen eller noget helt andet. Der er også kort, der er mere velegnet, hvis man ikke består sin eksamen eller dumper til sin køreprøve 🙂 Andre gange har man blot brug for at kommentere på vejret eller ønske god dag til en ven, mens det lejlighedsvis kan være nødvendigt at udtrykke sin undren over andres aktiviteter.

Scan bagsiden og lyt

Kortenes bagside indeholder desuden en QR-kode. Når du scanner den med din mobil, får du en længere hilsen på vaskeægte thybomål. Det er en lokal aggerbo, som lægger stemme til, så måske forstår du ikke alt, hvad han siger 🙂 Kortet med “Æ ælsker Thy” har ikke nogen QR-kode.

Thybomål er ligesom mange andre dialekter ved at uddø, da den unge generation i bred udstrækning ikke bruger det til dagligt. Disse kort kan måske være med til at holde liv i denne charmerende dialekt. Tekster på thybomål fås også på både T-shirts, plakater og kort. Her på linket finder du A5 kort med thybomål.

Tekst

Te løk, Åhr din tåsk, Forsåt gur dåe, Hwa hår do gång i, Hudden blywer æ wejle, Æ ælsker Thy

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart