Plakater med thybomål

, ,

30 x 40 cm

tryk på 300 g papir

nummererede

Brand: Design Agger (WOLF and the lot)

 

kr. 170,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,

Plakater med thybomål

Plakater med thybomål giver dig et smil på læben. Da det kan være en udfordring at læse og forstå plakaterne, er de også udstyret med en QR-kode.  Via den kan du høre teksten på såvel thybomål som på dansk. Download først en barcode scanner til din mobiltelefon.  Med denne kan du nu scanne QR-koden og på denne måde lytte til teksten på ægte thybomål.

Enhver, der har været i Thy, ved, at det kan være svært at forstå den lokale dialekt. Denne fælles stolthed er et charmerende islæt, som dog er på vej til at forsvinde, da den unge generation i vid udstrækning ikke taler thybomål. Dialekten thybomål har en del variationer, da de forskellige små fiskersamfund har hver sin særegen udtale, mens man på fjordsiden af Thy kan finde andre udlægninger af de samme ord. Teksten på disse plakater bliver på QR-linket læst op af en thybo fra Agger.
Vi håber disse plakater vil bidrage til at sætte fokus på gamle danske dialekter, og at dette kan være med til at holde liv i thybomål langt ud i fremtiden.

Trykt på 300 g papir; leveres uden ramme. Plakaterne fås i str. 30 x 40

Hver plakat er kun trykt i maks. 300 eksemplarer. De er desuden nummererede. Brandet WOLF and the lot er en del af Design Agger