Kurvetaske af bast – strib og tern

,

af græs og bast fra palmeblade

Størrelserne kan variere lidt, da kurvene er håndlavede

lille: bund 13 x 22 cm, højde 42 cm inkl. hanke

mellem: bund 17 x 27 cm, højde 47 cm inkl. hanke

stor: bund 20 x 31 cm, højde 56 cm inkl. hanke

XL: bund 22 x 37 cm, højde 62 cm inkl. hanke

fremstillet på Madagaskar

Brand: Madam Græskar

kr. 150,00kr. 230,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , ,

Kurvetaske af bast – strib og tern

Kurvetaske af bast – strib og tern. En samling af flotte og meget anvendelige kurve som er håndlavede på Madagaskar ud for Afrikas kyst. De mindste af kurvene egner sig rigtigt godt til dine småting eller som håndtaske, når du lige skal ud af døren. Og er du vild med at hækle eller strikke mindre projekter, så er den lille størrelse også god til det. Har du brug for mere plads fx til et stort strikketøj eller pc, bøger eller lignende, så er de store kurvetasker bedre egnede.

Alle taskerne har et stykke lærred med en snor i, som man kan trække sammen og derved skabe et “låg”, som lukker af for nysgerrige blikke m.m. Der er også en lille inderlomme til fx nøgler, nåle eller en lille saks. Som forstærkning er der syet læder på alle hjørner, ligesom også hankene er beklædt med læder. Dette gør dem mere holdbare og gør desuden designet ekstra flot.

Kurvetaskerne fra Madam Græskar bliver fremstillet på Madagaskar. Her er kurvefletning et traditionel håndværk. Sophie og Karen designer kurvene i samarbejde med de lokale. De har selv boet på øen i en del år og kender derfor stedet og forholdene godt.

 

Du kunne også være interesseret i...

 • Adding to cart
 • Adding to cart

  Gren af filt

  kr. 35,00kr. 140,00
 • Adding to cart

  Kurvetaske af bast

  kr. 150,00kr. 200,00