Kosmetiktaske/pung

, ,

økologisk bomuld

metallynlås

kan vaskes med vrangen ud på 30 grader

kr. 150,00kr. 200,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Kosmetiktaske/pung

Kosmetiktaske/pung er en samling af flotte tasker og punge i flere forskellige størrelser. Du kan derfor altid finde en til ethvert formål. De små er særligt egnede til diverse betalingskort. Men de giver også plads til lidt mønter, sedler og kvitteringer fra dine indkøb. Du kan også bruge dem til andre vigtige kort, som du bruger i din hverdag. Og er du på farten kan du bruge dem til småting som fx et headset eller din yndlingslæbestift. En lille pung som disse, giver et godt overblik i en større taske, så man kan holde styr på alle sine ting.

De lidt større kosmetiktasker kan ud over at bruges til din make up også fint benyttes som toilettaske. Med de superflotte designs og friske motiver på økologisk bomuld kan du med stolthed tage dem med på tur med fx veninderne. Køb dem evt. i sæt så de små punge kan bruges til småting i de større tasker. De er designede til at passe sammen i temaer, så enten yderside eller inderfor matcher en eller flere af de andre tasker eller punge.

De er fremstillede af 100% økologisk bomuld og har metallynlås. Du kan vaske dem på 30 grader og gerne med vrangsiden ud.

Du kunne også være interesseret i...

 • Adding to cart

  Glasbrikker

  kr. 150,00
 • Adding to cart

  Bakke af birkefiner

  kr. 190,00kr. 240,00
 • Adding to cart

  Notesbog

  kr. 65,00kr. 75,00