Denim kimono – Ellen

, , ,

str. 3 (XL-XXL)

vendbar

rygbredde 70 cm

ryglængde 88 cm

3/4 ærmelængde: 59 cm fra krave

100% upcycled denim og skjorte fremstillet i Thy

Brand: Design Agger

kr. 2.500,00

Kun 1 tilbage på lager

Denim kimono Ellen

Denim kimono Ellen er et rigtigt mesterværk og helt unik. Kimonoen er syet af mere end 70 stykker denim upcycled fra jeans, og indeni er den foret med herreskjorter af det blødeste bomuld. Kimonoen er let quiltet, da yderstof og foer er stukket sammen, og enkelte steder er den tilmed håndquiltet. Kimonoen er tilmed vendbar, så du får 2 stykker tøj i 1. Den er fremstillet på vores egen systue i Thy, og da vi elsker genbrug, er det vores mest foretrukne materiale til forskellige styles. Vi handler ofte i diverse lokale genbrugsbutikker, så ved at købe en denim kimono støtter du også det velgørende arbejde, som de står for.

Hver gang vi sælger en af disse mesterværker planter vi et træ 🌳🌱, da vi gerne vil være med til at bidrage til en grønnere klode og  gøre noget godt for klimaet.

Vores denim kimonoer har hver sin historie, da vi gerne opkalder dem efter seje kvinder, der har været en inspiration for deres døtre eller børnebørn. Denne kimono har således fået navn efter Evas farmor Ellen. Eva fortæller her om sin farmor:

“Hun var et meget flittigt og generøst menneske. Hun knoklede i marken, syltede og brasede på livet løs, fyrede op i kakkelovnen og op under min farfar. Hun fodrede, slagtede, kogte og serverede hjemmelavet citronfromage med rigeligt med flødeskum. Hun plukkede bær til marmelader, gelé og rødgrød med fløde og pakkede picnickurven til søndagsbilturene ud i det blå. I hendes hus var alle velkomne og blev modtaget med åbne arme og fadebur.  Det var nærvær for fuld skrue. Min farmor Ellen vil altid være én af mine helt store rollemodeller.”

Bæredygtig fremstilling af tøj er omdrejningspunktet hos Design Agger, og vi har stor fokus på genbrug, upcycling og zerowaste. Da vi selv designer og syer tøjet på vores systue i Thy, bidrager vi til et lavt Co2. Brug kimonoen både ude og inde og med en varm trøje under, er den også egnet som jakke.

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud
    Adding to cart
  • Adding to cart