Pude lyng/rosa

, , ,

upcycled af rester og genbrugsmaterialer

kun 1 af hver

syet på egen systue i Thy

brand: Design Agger

kr. 225,00kr. 275,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Pude lyng/rosa

Pude lyng/rosa er det perfekte mix af farver til at skabe hygge i en krog af stuen eller i sofaen. Puden er inklusiv en blød og dejlig monteringspude fyldt med dun. Monteringspuden kan tages ud af betrækket, og begge dele kan vaskes hver for sig i vaskemaskinen.

Puderne fra Design Agger er bæredygtigt fremstillet på vores systue i nærheden af Agger i Thy. Materialerne er udelukkende rester fra bl.a. vores egen systue eller tekstil fra genbrug. De genbrugte råvarer kan tidligere have levet et liv som tøj, sengelinned, gardiner eller møbelstof. Monteringspuderne er fra aflagte puder, som ikke længere havde en nutidig stil.

Ved at købe en pude hos Design Agger er du med til at bidrage  til et lavt Co2, da vi både har råvarer, produktion og salg indenfor en radius på nogle få kilometer og dermed undgår transport til fjerne egne af verden. Og da alle materialer er genanvendte eller rester, bliver der ikke produceret nyt til fremstilling af disse puder. At fremstille produkter på denne måde tager lidt længere tid, og det betyder som regel også, at der kun bliver 1 af hver. Og i stedet for at lave flere ens har vi lavet en serie af puder, der passer perfekt til hinanden.

Du kunne også være interesseret i...

 • Adding to cart

  Kost

  kr. 40,00
 • Adding to cart

  Pude diverse

  kr. 220,00kr. 290,00
 • Adding to cart