Affaldsspand Silver Cloud Grey

, ,

fremstillet i Danmark af genanvendt PP plast

størrelse: 30 x 40 cm

dybde: 15 cm

Brand: ReCollector

kr. 499,00

Affaldsspand Silver Cloud Grey

Affaldsspand Silver Cloud Grey når din affaldssortering godt må være stilren og diskret. Boksen, som også bliver kaldt recycling box, er nem at hænge på væggen med 4 små skruer. Og bor du på få m2, kan du vælge at hænge den eller flere under hinanden på en dør, skabsdør eller på siden af et højt skab. Boksen er 15 cm dyb og stikker derfor ikke langt ud. Den måler 30 x 40 cm, og selve spanden rummer 12 liter. Så selv om den ikke optager en masse plads, kan den rumme ret meget.

Sæt en pose i

Spanden er designet på en måde, så det er nemt at sætte en pose i, og som hankene holder på plads. På den måde kan du også bruge din Silver Cloud Grey på badeværelset til toiletspand eller blespand. Og til madaffald i køkkenet er det også vigtigt, at der er en pose i. Rammens indvendige design gør, at spanden lukker tæt, så du ikke skal døje med lugtgener.

Flere farver

Boksene fås i et fint udvalg af afstemte farver. Du kan læse mere om dem her: Recycling box Alle boksene kan bestilles i vores butik, og har vi dem ikke på lager, bliver de sendt direkte hjem til dig.

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart