Nøglering bil

,

Fremstillet af læder

ca. 1,5 x 8 cm

Brand: By Thy

kr. 120,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Nøglering bil

Nøglering bil er den perfekte gave til alle, som selv har en bil. Og er du mere til at køre traktor, kan du også få en nøglering til den. Med en nøglering kan du holde styr på dine nøgler, og teksten indikerer præcis, hvad nøglen skal bruges til. Nøgleringene er fremstillet af læder, som er blødt og rart at røre ved. Læderet har også den fordel, at det er et naturprodukt, som bliver smukkere og smukkere efterhånden, som det bliver brugt.

Nøgleringene er udtryk for et stykke gedigent og godt dansk håndværk. De bliver fremstillet på et lille værksted i den nordlige ende af Thy. Der er derfor en kort transport vej til vores butik i Agger, som også betyder et lille Co2 aftryk på klimaet.

I Design Agger har vi fokus på bæredygtighed, – faktisk så meget at det nærmest er en del af vores dna. Vores mål er at sælge varer af god kvalitet, som kan holde i lang tid, og som til dels er tidløse. I vores egen produktion af tøj på vores systue i Thy, arbejder vi oftest med genbrugstekstiler. Design Agger er et slow fashion brand, og vi ønsker ikke at producere til masserne. Vores produktion er lille og bæredygtig, og de fleste af vores styles er helt unikke.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Viskestykke

    kr. 97,00
  • Adding to cart