Affaldsspand Recycling Box

Affaldsspand Recycling Box er supersmarte og innovative bokse i et enkelt og stilrent design. Det gør affaldssortering nemt og overskueligt. Hæng dem på væggen, en dør eller på et skab, så skal du ikke længere bekymre dig om mangel på plads under køkkenvasken.

Viser alle 8 resultater

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart

Affaldsspand Recycling Box

Sorteringsboksene fra ReCollector i Aarhus er et smukt og gennemtænkt design kombineret med praktisk affaldssortering. De er designede til at sortere affald i, og de fungerer godt på steder, hvor man ikke har nok skabsplads til de mange typer af affald. Selve rammen hænges nemt op med 4 små skruer, og spanden kan så sættes ind og lukkes. Boksene har flere smarte og gennemtænkte løsninger. Du kan fx:

– trække hankene op og tage hele spanden ud for at tømme den

– løfte den bageste hank en anelse, så spanden forbliver åben

– sætte label på for at gøre sorteringen mere overskuelig

– sætte en pose i, da hankene er designede til at holde styr på den

– bruge den til blespand eller madrester, da den lukker tæt for lugte

Den er fremstillet i Danmark af genanvendt PP plast, som kan genanvendes igen og igen.

Boksen måler 30 x 40 cm og er 15 cm i dybden. Selve spanden har en volumen på 12 liter.

Affaldsspanden kan nemt rengøres med en blød klud og lunken vand evt. tilsat lidt sæbe. Tør efter med en tør og ren klud.

Hvis du bruger boksen til blespand, toiletspand eller madaffald og lign., anbefaler vi, at du sætter en pose i for at skåne sorteringsboksen.

Affaldsspandene, som også går under navnet Recycling Box, bliver fremstillet i skønne farver, – jordfarver og basisfarver, som man nemt kan kombinere. Hænger du flere forskellige farver op, gør du det samtidigt nemmere at sortere affaldet i de rigtige bokse. Er du mere til én farve, er det også en flot og diskret løsning, som giver øjet mere ro, også selvom der hænger  2, 3 eller 4 sammen.

Den perfekte gaveidé

Affaldsspand Recycling Box er en supergod gave til fx den unge studerende, som bor i en lille lejlighed. Her er der ofte mangel på plads, og det giver store udfordringer, når man skal sortere i mange forskellige fragmenter.

Sorteringsboksen er også en rigtig god gave til hende, som går op i design og nordisk enkelhed og gerne vil indrette sit hjem stilfuldt. De smukke jordfarver rammer perfekt ind i tidens trends og de farver, man indretter med i køkken m.m.

Bestil boksene her på siden eller kig ind i vores butik i Thy, – se adresse og åbningstider: butik

affaldsspand-recycling-box affaldsspand-upcycling-box affaldsspand-recycling-box