Sheasmør

, ,

Raw (uraffineret) økologisk sheasmør

68 gr

Brand:  Sæbeværkstedet

kr. 100,00

På lager

Sheasmør

Sheasmør er uraffineret økologisk og certificeret af Ecocert. Det har en naturlig duft, som er krydret og jordagtig. Produktet har en fantastisk plejende og beskyttende effekt på hud. Brug den til hænder, fødder, læber eller hele kroppen.

Du kan anvende dette til en lang række problemer med din hud, som for eksempel: eksem, tørre hårspidser, strækmærker, lette forbrændinger, insektbid eller -stik, neglerødder eller “revner” i fingre, efter barbering eller til ardannelser m.m. Sheasmør er lidt stift og grynet, men ved at gnide det rundt i din håndflade “smelter” smørret, og du kan nemt fordele det på huden.

Afrikansk cooperativ

Sheasmør udvindes af nødder fra Karité træet. Dette træ vokser i Burkina Faso på den tørre savanne. Afrikanske cooperativer med kvinder arbejder med at indsamle og forarbejde nødden. For mange af disse kvinder udgør denne produktion en vigtig indtægtskilde. På Sæbeværkstedets egen hjemmeside kan du læse mere om produktet.

Sæbeværkstedet holder til i Karlslunde ved Køge. Her fremstiller de selv en del af deres skønne produkter. De har et stort udvalg af faste sæber til både mænd og kvinder – og sågar også en hårsæbe. De har også badesalt til både karbad og fodbad, og en god kropsolie eller creme til huden bagefter.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Kosmetiktaske/pung

    kr. 150,00kr. 200,00
  • Adding to cart
  • Adding to cart