Stickers

, ,

ark med 12 stickers til montering på affaldsspande

brand: ReCollector

kr. 45,00

Stickers

Stickers fra ReCollector er i et enkelt og stilrent design. Brug dem til affaldspande, så du bedre kan huske, hvilke ting, der skal i hvilke bokse.

Hver dansker genererer hvert år kilovis af affald, som efterfølgende skal håndteres på den ene eller anden måde. Danmark er også et af de lande i verden, som forbruger allerflest ressourcer. Faktisk skulle vi have 1,8 jordklode, hvis det, vi forbruger hvert år, skulle kunne nå at forny sig. Vi har derfor alle et ansvar for, hvor meget vi bruger, og hvordan vi skaffer os af med det, der bliver tilbage. Og netop den begyndende mangel på visse ressourcer gør sortering af affald endnu vigtigere. Langt det meste affald har nemlig potentiale til at blive genanvendt, når blot det bliver sorteret rigtigt ved kilden.

Recycling box

ReCollector har lavet en serie af smukke og veldesignede bokse til sortering af affald. Affaldsspandene fås i flere farver, som er fint afstemt i forhold til hinanden. Bokse og stickers er designede til at passe sammen, og stickernes gennemsigtige flade gør, at stregtegningen står tydeligt frem uden at være skæmmende. Du kan se mere om affaldsboksene, hvis du klikker på: Recycling box

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart