Mini ReCollector

, , ,

monteres med 4 skruer

fremstillet af genanvendt PP-plast og mineraler

mål: 30 x 20 cm, dybde: 10 cm

vægt: 1,2 kg, volumen: 4 liter

Brand: ReCollector

kr. 320,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: ,

Mini ReCollector

Det Aarhus-baserede firma ReCollector er på banen med en lillebror til den kendte affaldsspand, som allerede gør gavn i mange danske hjem. Den lille stilfulde boks er perfekt til opbevaring på fx badeværelset til pads, hårnåle, elastikker, bind m.m.

Som toiletspand er Mini ReCollector helt genial. Den er væghængt, så den er let tilgængelig og nem at rengøre under. De indvendig-monterede hanke holder posen på plads, så den ikke sidder udenfor boksen og gør også, at den lukker helt til og er lugttæt. Boksen har en smart vippefunktion, så du blot skal trykke let på den for at åbne den. Praktisk og bekvemt, – og tilmed flot og stilfuld.

Den fås i forskellige farver, som alle kan kombineres, hvis du gerne vil have flere ved siden af hinanden. Størrelsen er 30 x 20 cm og med en dybde på 10 cm.

Opbevaringsboksen kan let rengøres med en fugtig klud eller blød svamp. Tilsæt evt. en mild sæbe, hvis der er behov for det.

Recycled

De små bokse bliver fremstillet af dansk affaldsplast tilsat mineraler. Produktionen foregår i Danmark, som er et bevidst valg fra virksomhedens side for at undgå lange transportafstande. Der kan forekomme mindre farvevariationer i overfladen, som skyldes den genanvendte plast. Det stilfulde design og de robuste materialer sikrer, at du kan bruge din Mini ReCollector i mange år.

 

 

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart