Bog Spiselige svampe
Bog Spiselige svampe i naturen er en god guide til alle slags svampe. Med bogen i hånden kan man trygt gå ud i naturen og plukke svampe under kyndig vejledning af en svampeekspert. Det er dog ikke altid så lige til at kende dem alle fra hinanden. Ved hjælp af gode tegninger viser forfatteren Peter Nielsen, hvordan man kan se forskel. Når du ved, hvad du skal holde øje med, er det dejligt at gå en tur i naturen og indsamle de svampe, der kan spises. Nogle af de kendte svampe er fx kantarel, spiselig rørhat, østershat og mark-champignon. Bogen er også krydret med en masse opskrifter, som du kan bruge som inspiration til at anvende svampe i madlavningen. Den indeholder desuden information om, hvad man skal være opmærksom på, når man indsamler og tilbereder svampe.
Peter Nielsen har beskrevet og tegnet de bedste spisesvampe i denne bog. Han har færdes i naturen hele sit liv, og han har derfor et særdeles godt kendskab til svampe og andre spiselige planter. Svampenes navne er her i bogen tilpasset det officielle svampeatlas. Det er efterhånden blevet meget populært at sanke både svampe og andre vilde planter i skove og andre steder i naturen. Vil du også være med, er denne bog en rigtig god guide at tage med på turen.