Wax Hive Wraps

,

bæredygtig madindpakning

komposterbar

Brand: Wax Hive Wraps

kr. 240,00kr. 315,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Wax Hive Wraps

Wax Hive Wraps er bæredygtig indpakning til næsten al slags mad. Brug den til indpakning af ost, brød, grønsager og frugt. På den måde kan du undgå at bruge engangsplastik, madfilm eller stanniol. Disse wraps er også særdeles velegnede til at gemme madrester i. Har du fx en skål salat, en halv tærte eller lidt kartofler, kan du lægge en wrap over skålen / tærteformen. Ved hjælp af varmen fra dine hænder, tager den form efter skålen og bliver siddende. Det er en rigtig nem måde at opbevare mad på, og du slipper for at bruge engangsemballage som fx madfilm.

De forskellige størrelser af wraps laves i mange mønstre og farver, og de leveres derfor i et vilkårligt bomuldsdesign. Køb et par wraps og vær med til at gøre en forskel i kampen for klimaet.

Wax Hive Wraps bliver fremstillet i Thy af Nadja og Paddy, som gerne vil være med til at ændre vores vaner, når det kommer til forbruget af engangsplastik. Wraps’ene er lavet af lærred af bomuld, som er belagt med bivoks og naturlige olier. De kan derfor nemt tåle at blive vasket med lunkent vand og lidt sæbe, og herefter er de klar til at blive brugt igen.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Tapasbræt

    kr. 200,00
  • Adding to cart
  • Adding to cart