Tørklæde i double gauze

, ,

100 % øko-tex certificeret bomuld

blødt og lækkert, forvasket

stor størrelse ca. 180 x 65 cm

lille størrelse ca. 135 x 50 cm

Brand: Design Agger

kr. 95,00kr. 190,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Tørklæde i double gauze

Tørklæde i double gauze i skønne farver du kan bruge til næsten alt. Tørklæderne er fremstillet af dobbeltgaze i 100 % bomuld, som er Øko-tex certificeret. De er allerede vaskede for at skabe en trævlet kant, – og så gør det dem også ekstra bløde. Det er også denne allerførste vask, som trækker stoffet lidt sammen og giver det en vaflet effekt. Den store størrelse er ca. 65 x 180 cm, – lige tilpas til at putte sig i og samtidig ikke større, end man kan have den på under en jakke eller stor sweater. Det lille tørklæde er ca. 50 x 135 cm. Det er til dig, der gerne vil pifte dit outfit op med lidt frisk forårs- og sommerkulør. De små tørklæder fås i de skønneste lyse farver, som passer perfekt til sommer, sol og frihed.

Design Agger har udover denne webshop også en fysisk butik. Butikken finder du på Vesterhavsvej 5 i Agger i det skønne Thy. Vores lokaler ligger kun ca. 100 m fra Vesterhavet og Nationalpark Thy. Naturen og naturens farver er en evig kilde til inspiration, og vi nyder at holde til her på kanten af Jylland, hvor man kan mærke blæsten.

Vi fremstiller selv bæredygtigt tøj på vores systue i Thy. Det er bl.a. zero waste upcycled kimonoer og bluser, men også en masse tasker bliver det til. Og som kunde hos Design Agger er du med til at bidrage til et lavt C02.

Design Agger er et slow fashion brand, og vi ønsker ikke at masseproducere. Vi bidrager til et lavt Co2, da vores produktion er i Thy, og vi har derfor kort vej mellem producent og kunde. Vores forbrug af genanvendte tekstiler og vores salg af upcycled og zero waste tøj, er også med til at bidrage til et lavt Co2.

100 % øko-tex certificeret bomuld