Honning

,

produceret i Nationalpark Thy

kr. 45,00kr. 65,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Honning

Honning af højeste kvalitet fremstillet i Nationalpark Thy. Biavlere Lisbet og Jens Mogensen driver sin virksomhed i Svankær, og har bikuberne fordelt forskellige steder i nationalparken. Forårshonningen høstes i juni. Denne første friske honning stammer fra biernes bestøvning af frugttræer og -buske men også blomstrende raps og pil. Sommerhonning bliver høstet i juli, og den er fra biernes bestøvning af sommerblomster og hvidkløver. Lynghonningen er stærkere og mere markant i smagen end de honninger, der bliver høstet om foråret og om sommeren. Lynghonning stammer fra biernes bestøvning af de vilde blomster og planter, som man finder på klitheden fx omkring Lodbjerg. Lynghonningen høstes først i september, når også lyngen har blomstret.

I vores butik i Agger sætter vi stor pris på at kunne tilbyde vores kunder lokalt producerede varer. Der bliver i det hele taget produceret rigtigt mange kvalitets produkter i Thy, og vi vil gerne være med til at få dem ud over disken. Hos Design Agger finder du derfor et fint udvalg af gode madvarer, hvoraf mange er lokalt producerede.

Design Agger har stort fokus på bæredygtighed, og vi har derfor en del varer, som er klimavenlige. Vi producerer desuden selv både tasker og tøj af genbrugsmaterialer.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart