Blomst af filt ø3

, , ,

fairtrade

håndlavet af filt

Brand: Gry & Sif

kr. 22,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , ,

Blomst af filt ø3

Blomst af filt ø3 er perfekt til dig, der gerne vil have en flot buket, som kan holde evigt. Stil en enkelt blomst alene i en slank vase eller lav en kombination med 3 – 5 blandede blomster sammen. Blomsterne kan også bruges sammen med de flotte filtgrene med blade, knopper eller bær. De lidt mindre blomster med en diameter på 2 cm, findes i mange skønne farver og er også gode at blande med i en buket. Dem finder du her

På stranden kan du finde lange flotte strå fra marehalm eller helme, som ser flotte ud sammen med filtblomsterne. Eller tag en tur i skoven efter et par grene fra fx birk. Hvis du kan finde dem om vinteren, når der ikke er blade på, skal de ikke vandes, og så kan de sagtens stå sammen med blomsterne i en buket. På den måde kan man skifte nogle dele af buketten undervejs, så den altid passer til årstiden.

Inde i stilken er der en ståltråd, så man kan forme og bøje den efter behov. En enkelt blomst snoet rundt om en serviet bliver en rigtig flot servietring og kan evt. bruges til at holde et bordkort.

Blomsterne bliver fremstillet i Nepal af en gruppe kvinder i et Fairtrade projekt for det danske firma Gry og Sif.

 

 

Du kunne også være interesseret i...

 • Adding to cart
 • Adding to cart

  Glasvase

  kr. 115,00
 • Adding to cart

  Gren af filt

  kr. 35,00kr. 140,00