Gavekurven – en fantastisk gave

En gavekurv er en af de bedste gaver, man kan give. Det er en rigtig god gave til vært eller værtinde, når du skal på besøg hos familie eller venner. Gavekurven er også perfekt at have med til livets store mærkedage som fx fødselsdage, receptioner, jubilæer og lign.  Til højtider som især jul og påske er gavekurven en fantastisk gave, hvor man kan toppe den op med gode chokolader og lignende. Og er der nogen, du savner og ikke kan være sammen med, er det altid et hit at sende en gavekurv med lidt kærlighed og gode delikatesser.

Du kan se flere forskellige typer af gavekurve her på webshoppen, hvis du foretrækker en, der er færdigpakket. Vil du gerne selv bestemme indholdet, har vi i vores butik i Agger et stort udvalg af lokale specialiteter til både små og store gavekurve, som vi naturligvis pakker efter dine ønsker.

Du har også mulighed for at bestille gavekurven på vores webshop. Det gør du sådan:

  1. vælg hvilken størrelse kurv, du ønsker. Se under menupunktet Gavekurve
  2. under menupunktet Mad kan du vælge de produkter, der skal i kurven
  3. kig evt. også under menupunkterne Dekoration, Bad eller Køkken, hvis du vil have lidt andre ting med
  4. har du brug for et kort, har vi flere forskellige under menupunktet Plakater og kort
  5. gå til betaling og vælg om gavekurven skal sendes, eller om du afhenter den i butikken.

Ved ordrer på flere gavekurve som fx julegaver til medarbejdere eller lignende kontakt os da på 21388059 for at bestille og aftale nærmere.