Hold masken

, ,

Gavepose indeholdende:

loofah peelingsvamp

vegansk rosa ler til ansigtsmaske 50 g

natursvamp

ansigtsolie med rose 10 ml.

 

 

kr. 175,00

Ikke på lager

Hold masken

Hold masken er en fin lille gavepose med indhold til at lave en perfekt ansigtsmaske og peeling m.m. Posen indeholder både en loofah peelingsvamp og en natursvamp. Leret til at lave ansigtsmasken med er vegansk rosa ler, som anbefales til sart hud. Der er ler til ca. 4 ansigtsbehandlinger. Til efterbehandling er der en lille ansigtsolie med. Brug indholdet i gaveposen til at forkæle dig selv med efter fx en lang dag på jobbet. Eller køb “Hold masken” som en gave til en værtinde eller en god veninde.

Det er den lille virksomhed Sæbeværkstedet i Karlslunde ved Køge, som står bag denne gavepose. De har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, og en del af dem fremstiller de selv på deres eget værksted. Alle produkterne er fremstillede uden brug af parfume, parabener og kunstige farvestoffer. Posen er fremstillet i Nepal på traditionel vis og med fokus på socialøkonomisk vækst.

Sådan gør du

Gør peelingsvampen våd og brug den til at skrubbe huden blidt fri for gamle hudceller. Loofah er et naturmateriale, og du kan sagtens bruge svampen flere gange. Efter brug skylles den og vrides op. Leret røret op i vand og anvendes til ansigtsmaske. Leret kan også røres op i kamillete eller grøn te for en yderlig effekt.

 

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart