Pude diverse

, , ,

upcycled af rester og genbrug

inkl. monteringspude med dunfyld (også fra genbrug)

syet på egen systue i Thy

Brand: Design Agger

kr. 220,00kr. 290,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Pude diverse

Pude diverse er puder af forskellige farver og tekstiler. De er dog alle fremstillet af rester fra systuen eller af materialer, som vi har købt på genbrug. Ofte er det dele af skjorter eller nederdele, vi har brugt til betrækket, men vi finder også ind imellem rester af møbelstof eller gardiner, som er egnede til puder. Monteringspuden indeni følger med, og den stammer også fra genbrug.

Pudebetrækkene fremstiller vi selv på vores systue i Thy, og det bidrager til et lavt Co2 aftryk. Både køb af materialer fra genbrugsbutikker, produktion og salg af de færdige varer ligger inde for ganske få kilometer. På den måde undgår vi unødvendig transport til andre dele af verden. Og da puderne udelukkende er upcycled af rester og genbrugsmaterialer,skal der ikke produceres nye tekstiler til dem. Vi giver tekstilerne nyt liv i stedet for, at de bliver til et affaldsproblem. Vi producerer heller ikke affald, da vi bruger eventuelle rester fra produktionen til tæpper eller scrunchies.

Design Agger er et slow fashion brand. Vi fremstiller også tøj af genbrugsmaterialer, og vi ønsker ikke at være en del af konceptet fast fashion. Vores styles er mere klassiske og tidløse, og målet er, at de skal kunne bruges igen og igen.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart

    Pude blå/natur

    kr. 240,00kr. 275,00