Nøglering Thy

,

Ægte læder

ca. 1½ x 8 cm

Brand: By Thy

kr. 120,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Nøglering Thy

Nøglering Thy er fremstillet i skønt og velforarbejdet læder. Vælg mellem flere farver og tekster fra steder i Thy og Cold Hawaii. Brug den til sommerhuset, bilen, båden eller giv den til én, du holder af. En god gave eller souvenir , som kun bliver flottere, jo mere den bliver brugt.

I det nordlige Thy ligger et lille værksted, hvor By Thy holder til. Her bliver nøgleringene fremstillet af ægte læder i en rigtig fin kvalitet. Håndværket er helt i top, og designet er klassisk og enkelt. I Design Agger har vi en hel del varer, der som disse, er fra lokalområdet. Ved at købe disse varer er du med til at støtte produktion med et lavt Co2 aftryk. Vi holder også af disse lokale varer, da vi ved, at de er fremstillet med kærlighed til håndværket og de gode råvarer.

Design Agger har en lille butik i den sydlige ende af Thy. Her sælger vi bl.a. masser af gode varer, der er fremstillet i Thy og det vestlige Jylland. Det er fx madvarer og kunsthåndværk men også mere praktiske ting som brugskunst. Vi har desuden en del varer i kommission fra andre iværksættere. Det er bl.a. håndlavede smykker, malerier og forskelligt kunsthåndværk.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart