Krus lysegrøn

, ,

b: 9 cm, h: 8 cm

porcelæn

Brand: Ib Laursen

kr. 40,00

På lager

Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Krus lysegrøn

Krus lysegrøn er en ud af en hel samling af krus fra det danske firma Ib Laursen i Ribe. Serien hedder Mynte og indbefatter udover krus også tallerkener, skåle og kander. Alle produkterne fås i et væld af farver, og vi har her valgt at fremhæve den lysegrønne – også kaldet Green Tea. Vi synes, den har en rigtig flot farve, og den går godt i spænd med de andre krus vi har i serien fra Mynte. Vi bruger selv denne type krus i vores in-house café, og det gør vi af 3 årsager:

1. Vi synes, de er superflotte. 2. De er tilpas lave til at kunne gå ind i espressomaskinen uden problemer. 3. De er gode at drikke af, så kaffen ikke løber ned af ydersiden på dem, som man ret ofte oplever ved mange andre kopper og krus.

Skønt design

Vi holder meget af designet på Krus lysegrøn. Det signalerer en afslappet livsstil og slow living. Farven spiller godt sammen med andre friske og naturlige farver og emmer af hygge, sommer og fællesskab. Dæk op med forskellige krus og brug den gerne i selskab med andre krus fra samme serie. Se fx den blå her, og vi har også en i farven latte.

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Te

    kr. 48,00
  • Adding to cart
  • Adding to cart