Økologisk aronia shot

, ,

230 ml

koldpresset shot

rig på antioxidanter

Brand: Thy Økobær

kr. 40,00

Ikke på lager

Økologisk aronia shot

Økologisk aronia shot er rig på antioxidanter, som har en positiv effekt på hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes 2, kolesterol, immunforsvaret, infektioner m.m. Drikken er koldpresset, hvilket betyder, at næringsstofferne er bevaret i produktet. Tag et enkelt shot af den hver dag, så du får den gode effekt af alle næringsstofferne.

Økologisk aronia shot er fremstillet af Thy Økobær, som holder til i hjertet af Thy. I deres fremstilling af shots, saft, sirup m.m. bruger de kun de bær, de selv dyrker på deres marker ved Sønder Hå. Læs mere her om Thy Økobær

Aronia siges at være, verdens sundeste bær, da det er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Styrker dit immunforsvar og er godt for både hjerte og blodkar. Frugterne, som også kaldes surbær, vokser på buske, som står med hvide blomster om foråret. Bærrene er næsten sorte og smager lidt bittert. Saft fra aronia kan fås i mange afskygninger, men Aronia Shot fra Thy Økobær er koldpresset og ikke blandet op med vand og sukker, og det er derfor rent saft, som du kun behøver drikke ca. 35 ml af om dagen. Da saften ikke er varmebehandlet, betyder det, at du skal opbevare den på køl efter åbning.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Te

    kr. 48,00
  • Adding to cart