Bluse lavendel/grøn

, , ,

Størrelse 1 (XS-S)

100% genbrug

bredde: 53 cm

længde: 61 cm

Brand: Design Agger

kr. 475,00

Kun 1 tilbage på lager

Bluse lavendel/grøn

Bluse lavendel/grøn er fremstillet af en upcycled skjorte og sengelinned, og stolpelukningen på bagstykket er taget direkte fra herreskjortens forstykke. Flæsen nederst på blusen er lavet af sengelinned i farver, der passer godt sammen med lavendel. Flæsen er let rynket, så det giver lidt mere volumen. Blusen er en løstsiddende model, og den er 53 cm bred over brystet og 61 cm lang, og den har korte ærmer.

På vores egen systue i Thy designer og syr vi selv tøjet, og på den måde bidrager vi til et lavt Co2. Vi arbejder gerne med herreskjorter, da de ofte er fremstillet af bomuld af en god og holdbar kvalitet. Materialet er fint vævet og med flotte mønstre og farver. Vores foretrukne materiale er i det hele taget genbrugstekstil som fx herreskjorter, duge, sengelinned og jeans. Tøjet er derfor vasket før (og måske endda mange gange) og formodes at være fri for kemikalier og overskydende farve.

Design Agger er et slow fashion brand. Vi fremstiller selv det tøj, vi sælger både i butikken og på webshoppen, og oftest er tøjet syet af genbrugsmaterialer. Vi holder meget af at upcycle og har fokus på at få mest muligt ud af eksisterende materialer. Som slow fashion brand vil vi gerne gå en anden vej end den etablerede tøjindustri, som er en af de mest forurenende i verden. Vi har ingen overproduktion, og genererer ingen affald. Hvad der bliver af evt. rester fra systuen, bruger vi så vidt muligt til scrunchies eller vævede tæpper, mens de mindste fraklip bliver recirkuleret.

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart