Kimono Carmen

, , ,

Fremstillet af genbrugstekstil

zero waste pattern

Brand: Design Agger

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , ,

Kimono Carmen

Kimono Carmen er en kimono syet af en dug i god kvalitet. Vi elsker at arbejde med genbrugsmaterialer, og vi skal jo nok til at vænne os til, at materialer godt kan bruges, selvom det ikke er perfekt. I stedet kan man se det som en charme og en del af den historie, som følger med brug af allerede eksisterende materialer.

Vi signalerer ‘det nyeste nye’ med genbrug, og siger farvel til de hurtige køb og smid-væk-kulturen. Med fokus på bæredygtighed designer vi unikt, nyt tøj af gamle tekstiler. På vores egen systue i Agger designer og producerer vi vores styles. Vi har en stor passion for genbrugsmaterialer, og når du køber vores upcycled tøj, skal du ikke bekymre dig om kemikalierester eller overskudsfarve i produktet, da det jo er vasket en del gange i forvejen. Så risikoen for, at det fortsat indeholder kemikalier og overskudsfarve, er meget lille.

Tøj, som denne kimono, bidrager til et lavt Co2. Både fordi den er fremstillet lokalt (i Agger), men også fordi tekstilet allerede var til stede. Designet er et såkaldt “zero waste”, hvor der stort set ikke bliver nogle rester. Hele kimonoen (bortset fra kraven) er i et stykke!

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart