Kimono Carmen

, , ,

Fremstillet af genbrugstekstil

zero waste pattern

str. 3 (XL/XXL)

Brand: Design Agger

DKK 400,00

Ikke på lager

Kimono Carmen

Kimono Carmen er en stor størrelse kimono i blødt og tyndt bomuld. Striberne er hvide og turkis, og kimonoen er fremstillet af sengelinned. Den er desuden håndquiltet et sted. Det bruger vi nogle gange som pynt, men det er også med til at redde et sted med et begyndende hul. Vi skal jo nok til at vænne os til, at materialer godt kan bruges, selvom det ikke er perfekt, – og i stedet se det som en charme og en del af den historie, som følger med brug af allerede eksisterende materialer.

Vi signalerer ‘det nyeste nye’ med genbrug, og siger farvel til de hurtige køb og smid-væk-kulturen. Med fokus på bæredygtighed designer vi unikt, nyt tøj af gamle tekstiler. På vores egen systue i Agger designer og producerer vi vores styles. Vi har en stor passion for genbrugsmaterialer, og når du køber vores upcycled tøj, skal du ikke bekymre dig om kemikalierester eller overskudsfarve i produktet, da det jo er vasket en del gange i forvejen. Så risikoen for, at det fortsat indeholder kemikalier og overskudsfarve, er meget lille.

Tøj, som denne kimono, bidrager til et lavt Co2. Både fordi den er fremstillet lokalt (i Agger), men også fordi tekstilet allerede var til stede. Designet er et såkaldt “zero waste”, hvor der stort set ikke bliver nogle rester. Hele kimonoen (bortset fra kraven) er i et stykke!

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart