Bluse af herreskjorter Små tern

, , ,

str. M/L

upcycled af 2 herreskjorter

længde: 66 cm

bredde over bryst: 56 cm

vidde forneden: 140 cm

Brand: Design Agger

kr. 525,00

Kun 1 tilbage på lager

Bluse af herreskjorter Små tern

Bluse af herreskjorter Små tern i blå og hvide farver. Toppen er upcycled af 2 herreskjorter af en god kvalitet. Ærmerne er korte og har lidt puf ved manchetten. Rynkerne ved bærestykket gør forstykket bredere og giver det en let A-form.

Hos Design Agger har vi fokus på cirkulær økonomi, og efterhånden syer vi kun tøj af genbrugsmaterialer. Vi bruger ofte herreskjorter som råvarer, da de som regel er lavet af et godt og blødt materiale. På en del af skjorterne er kraven eller manchetterne slidte, men vi kan sagtens bruge resten til et nyt stykke tøj. På den måde undgår vi, at der skal fremstilles nyt “virgin”-materiale til vores kollektion. Det betyder også, at hver enkelt stykke tøj er 100% unikt, da vi aldrig har tekstil nok til at fremstille mere end en af hver.

De genbrugsmaterialer vi bruger, køber vi som regel i de lokale genbrugsbutikker, hvor overskuddet går til velgørende formål. På vores systue lige uden for Nationalpark Thy designer og syer vi de enkelte styles. Med kort afstand mellem råvare, produktion og kunder undgår vi, at tøjet skal transporteres ret langt. Systuen bruger så vidt muligt strøm fra egne solceller på taget, og vi har derfor et meget lille forbrug af fossile brændstoffer.  Alt dette betyder kort og godt, at når du køber vores tøj, er du med til at bidrage til et lavt Co2.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Wax Hive Wraps

    kr. 240,00kr. 315,00
  • Adding to cart