Magnet miniaturemad

,

håndlavet i Danmark

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Magnet miniaturemad

Magnet miniaturemad er mad i ministørrelse med en stærk magnet. Mange mennesker elsker at have små magneter på køleskabet til at holde styr på invitationer og alle børnenes aftaler. Ellers er emhætten eller andre magnetiske steder i huset oplagte til at sætte disse små skønne magneter. Miniaturemaden er lavet af Maria fra København. Hun fremstiller dem i hånden af en slags modellervoks eller hobbyler, som hun hærder i ovnen. Det kræver stor akkuratesse og en sikker hånd at fremstille disse små mesterværker. De er virkelig flotte og meget vellignende; – godt og gedigent håndværk fra Danmark.

De små magneter er også en fin gaveidé til værtinden. – eller til manden, der er vild med at grille til enhver lejlighed. Eller giv dem som gave til én, der bare elsker mad. En hotdog er altid god at give til ham, som lever af take away og for hvem, en hotdog er noget af det allerbedste.

Hos Design Agger finder du mange fine ting til din bolig eller til dit sommerhus. Vi har en del dansk håndværk og mange varer, som er helt unikke hver for sig. På vores systue i forbindelse med butikken i Agger fremstiller vi bæredygtigt upcycled tøj af genbrugsmaterialer.

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Latteskål sennep

    kr. 40,00kr. 60,00
  • Adding to cart