Affaldsspand Brilliant White

, ,

30 x 40 cm

dybde 15 cm

fremstillet i Danmark af genbrugt PP plast

brand: ReCollector

kr. 499,00

Affaldsspand Brilliant White

Affaldsspand Brilliant White er den flotte og helt klassiske løsning, når det gælder affaldssortering. Denne hvide recycling box er både diskret og stilren. Og den passer rigtigt godt ind i mange hjem, hvor man har hvide vægge. Eller har du fx et køkken i hvidt eller i andre klare farver, er Brilliant White også et virkeligt godt match. Med blot 4 små skruer hænges affaldsspanden på væggen, og så er du klar til at sortere dit affald. Hæng også gerne 2 eller 3 bokse under hinanden evt. med lidt afstand imellem. Eller hæng 4 bokse op i en firkant, så har du plads til forskellige typer af affald. Har du ikke en ekstra væg, du kan hænge dem på? Så fortvivl ikke, for de er også velegnede til at hænge på en skabslåge eller på siden af et højt skab. Du kan også hænge dem op på en dør. Det vigtigste er, at du finder et sted, hvor de ikke er i vejen men stadig tæt nok på, når du skal bruge dem.

Undgå lugtgener

Vil du bruge affaldsspand Brilliant White til madaffald, toiletspand eller blespand, er det nødvendigt at sætte en pose i. Boksens design er klargjort til poser, og den indvendige side af rammen sørger for, at spanden lukker tæt, og du undgår lugtgener.

Sorteringsboksene fås i mange forskellige farver, som du kan mixe på kryds og tværs. Se dem via dette link: Recycling box

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart

    Bloklys creme

    kr. 18,00kr. 70,00