Thy Sweater – Strikkekit

, , ,

Sættet indeholder uldgarn til den valgte str. i Léttlopi fra Ístex.

Printet opskrift i etui medfølger.

Ekskl. kurv.

Opskriften er designet af Susanne Spetzler og Berith Fyhring

kr. 479,00kr. 674,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: ,

Thy Sweater – Strikkekit

Thy Sweater – Strikkekit til en herlig sweater. Garnet til trøjen er Léttlopi – en 2-trådet uld fra islandske Ístex. Uld varmer godt og er både vind- og vandafvisende og egner sig derfor fantastisk til en udendørs sweater. Islandsk uld består af lange fibre, som sikrer garnet en ekstra god kvalitet. At Island også ligger i Norden, betyder at garnet er kortrejst og dermed ikke har så stort et klimaaftryk.

Vælg størrelse

På billedet af opskriften kan du se cirka-mål på trøjen, så du kan vælge str. ud fra det. Husk at der skal være plads til minimum en langærmet T-shirt eller en skjorte indenunder, da Thy Sweater er beregnet til udendørs brug.

Trøjen strikkes oppefra og ned, så du kan altid justere lidt på længden på ærmer og på bullen, hvis du prøver den undervejs.

Thy Sweaters motiver

De forblæste træer, der vender sig væk fra vestenvinden, er noget, alle kender fra Thy. Her er vinden er et vilkår, der indgår i ethvert regnestykke og enhver planlægning. Træerne er omkranset af hjelme med det fygende sand ovenover. Øverst ses uendelighedstegnet som et symbol på naturen, himlen og havet, der fortsætter længere end så langt, øjet rækker.

Farverne til originalen er inspireret direkte af naturen i Thy: den sandfarvede hedder 0086 Light Beige, og klitternes grønne hjelme er 1417 Frostbite. Den brune er farven på træer og drivtømmer og hedder 0053 Acorn, mens den hvide, der næsten går i ét med skyerne, hedder 0051 White.

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart