Upcycled taske klassisk

, ,

100 % genbrug

Brand: Tordenvand

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , ,

Upcycled taske klassisk

Upcycled taske klassisk kan bruges til enhver lejlighed. Tasken er syet i 2 lags stof, så den er meget holdbar. Hankene er desuden forstærkede, så de ikke gnaver i hånden. Brug den til indkøb, bøger, træningstøj, strikketøj m.m. Tasken er fremstillet på vores egen systue lige uden for Nationalpark Thy. Materialet er rester fra systuen eller genbrug, som tidligere har været anvendt til gardiner, telt, tøj eller lignende.

Hav altid en indkøbstaske med dig, når du går hjemmefra, så har du altid noget til et evt. impulskøb. Med en lækker taske af stof fra Tordenvand behøver du ikke længere bruge penge på plastik- eller papirsposer. På denne måde er du også med til at passe på vores miljø og undgå unødige mængder af affald i verdens have.

Tordenvand er en del af Design Agger. Navnet stammer oprindeligt fra et sted i Nationalpark Thy, som kaldes Tordenvands bakker. Et øde område med klithede, vandhuller og mindre bevoksning. Her tæt på havet kan man få ro på sine tanker, og der er højt til loftet. Havet, klitheden og den uberørte natur i Thy er en evig kilde til inspiration i vores designs og valg af farver, når vi fremstiller tøj og tasker.

Design Agger, – dit bæredygtige valg.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart