Havtorn sauce

, ,

250 ml

Brand: Thya

kr. 55,00

På lager

Havtorn sauce

Havtorn sauce fra Thya kombinerer alle de velsmagende ting i naturen i Thy. Du kan smage bærrets surhed, et strejf af salt havbrise og sødmen fra sommersolen, der har modnet bærrene. Thya Havtorn sauce kan anvendes som en dessertsauce, da den tilfører en balanceret smag af syrlighed og sødme. Den er særligt velegnet til desserter som is, risalamande, pandekager og på ostebordet.

For os, som bor her på vestkysten i Thy, er havtorn meget almindelige. Men bor man længere inde i landet, kender man måske ikke disse orange vitaminbomber. Havtorn smager ret sure, så mange mennesker tror, at de ikke kan lide dem. Dog med en god forberedelse samt lidt sukker er de meget velsmagende som marmelade, gelé, sirup eller sauce. Den lille syre er bare forfriskende og overraskende.

Havtorn er fyldt med C-vitamin og er derfor ikke kun sundt, men også immunforstærkende. Derudover indeholder det alle slags andre stoffer, der er godt for dig. For eksempel ville det at spise en masse havtorn være godt for hjerte- og karsygdomme samt for din hud, øjne og lever. Altså: til klitterne, – eller til webshoppen, hvor en lækker sauce venter på dig.

Ingredienser: sukker, vand, havtorn (23%) og appelsin. Konserveringsmiddel: Kaliumsorbat

 

Du kunne også være interesseret i...

 • Adding to cart

  Bakke af birkefiner

  kr. 190,00kr. 240,00
 • Adding to cart

  Keramikskål

  kr. 65,00kr. 90,00
 • Adding to cart