Upcycled taske pink serie

, ,

upcycled af duge, sengetøj, rester m.m.

syet på Design Aggers egen systue i Thy

Brand: Tordenvand

kr. 250,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , ,

Upcycled taske pink serie

Upcycled taske pink serie er syet af genbrugsmaterialer som fx duge, skjorter, pudevår og rester. Tasker, – indkøbsnet eller mulepose, – ja de har mange navne. Men uanset hvad de kaldes, syr vi dem selv på vores systue i nærheden af Agger. Da Danmark er et af de lande i verden, som forbruger mest tøj og andet tekstil, er der rigtigt meget, der ender i en genbrugsbutik eller på genbrugspladsen. Vi har derfor valgt at bruge disse materialer til fremstilling af indkøbsnet, så der ikke skal dyrkes mere bomuld til det. Med en taske fra Tordenvand bidrager du til at undgå en øget produktion af plastikposer og nyt bomuld.

Tasken er syet af 2 lags stof, så den er mere holdbar, og hankene er forstærkede, så de stadig er rare at bære, selvom man har flere kilo i nettet. Materialet er allerede vasket, så der er sandsynligvis ikke længere rester af farve og kemikalier i det. Skulle tasken blive beskidt, kan den sagtens vaskes i vaskemaskinen, – men gerne sammen med lignende farver.

Tordenvand er en del af Design Agger, og navnet er inspireret af et område af Nationalpark Thy, som hedder Tordenvandsbakker. Vores fysiske butik ligger lige uden for nationalparken midt mellem fjord og søer.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Wax Hive Wraps

    kr. 240,00kr. 315,00