Scrunchies

, ,

upcycled

genbrugstekstil

Brand: Design Agger

kr. 50,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Scrunchies

Scrunchies af upcycled tøj og rester fra vores egen systue – er for os – en sjov måde at undgå tøjspild. Efter at vi har upcycled tøj (som kimonoer af dug eller sengetøj) er der stadig små stykker stof tilbage. Afhængigt af typen af stof fremstiller vi fx vaskbare og genanvendelige renseletter eller disse scrunchies ud fra de små rester. Så når du bruger dem, er du ikke bare god ved dit hår, men du bidrager også til en mere bæredygtig verden.

Dårlig hår-dag? Vi får dig dækket ind! Shop de nyeste trends inden for hårtilbehør. Scrunchies i alle farver og sjove mønstre som dyreprints, blomster og zigzag m.m. Bomuld, viskose eller chiffon med farver som pink, blå, grøn. You name it – vi har det 🙂
Scrunchies blev opfundet af en kvinde, der ønskede et mindre skadeligt alternativ til at sætte stort hår op med i stedet for metalbånd, der blev brugt dengang – for mere end 30 år siden! Det dekorative hårtilbehør blev oprindeligt kaldt Scunci efter hendes hund. Navnet scrunchie var en naturlig udvikling, fordi stoffet krummer sig op. Deres popularitet var ikke begrænset til berømtheder og tv; mange kvindelige astronauter brugte dem til at sikre deres hår, mens de var på mission.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart