Nøglering

,

Fremstillet af læder

ca. 1,5 x 8 cm

Brand: By Thy

kr. 120,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Nøglering

Nøglering til far, mor og alle bedsterne. De er fremstillet af læder og med en metalring, der kan rumme et utal af nøgler. Det er den perfekte gave til din far eller mor , eller til ven som allerede har titlen eller glæder sig til at få den. Og som gave til en bedstefar eller bedstemor gør den helt sikkert lykke. Med en nøglering kan man samle alle sine nøgler, og man sparer tid på at lede efter den ene eller anden nøgle.

Nøgleringene er fremstillet i en lille by nord for Thisted, hvor læderværkstedet By Thy holder til. Den har et enkelt og praktisk design og er et udtryk for gedigent håndværk.

Læderet er nænsomt bearbejdet, så det er rart at røre ved. Læder er et blødt og behageligt materiale, som bliver smukkere og smukkere med tiden, når det bliver brugt.

Ved at forhandle varer, der er lokalt producerede, sikrer vi os, at der er kortest mulig vej mellem producent og kunde. Dette er med til, at give et lavt Co2 aftryk, hvilket er godt for klimaet. Ved at købe dette produkt er du også med til at sikre arbejdspladser i den yderste kant af Jylland.

Design Agger – dit bæredygtige valg

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart

    Krus

    kr. 95,00