Lanterne natur

,

h. 25 cm

ø 23 cm

af flettet pil med glasindsats

kr. 130,00

Ikke på lager

Lanterne natur

Lanterne natur til din indretning. Lanternen er fremstillet af naturmaterialer, som falder godt ind i indretningen i de fleste hjem. Den har en glasbeholder midt i, som er praktisk, hvis du bruger et bloklys i den. Glasset vil så forhindre, at evt. løbende stearin kommer ud i lanternen eller på gulvet. Glasset forhindrer også, at et lys eller et fyrfadslys kan blive så varmt, at det brænder hul nedad.

Har du evt. en lille batteridrevet lyskæde, er den også velegnet. Rul lyskæden løst rundt om batteridelen og læg det hele ned i glasset, så har du en hyggelig lanterne, som kan lyse op, uden at du behøver at holde øje med den. Lanternen kan også bruges til en potteplante eller en buket blomster. Se fx vores filtblomster

Smukke lanterner er et stort hit i mange boliger. I hjemmet bruger man dem ofte på gulvet tæt ved havedøren. Når vejret tillader det, kan man lige tage den med ud på terrassen. Her kan den være med til at skabe stemning og hygge, mens du i gode venners lag nyder et glas bobler eller holder grillaften. Også i sommerhuset er lanternen et must. Den er netop med til at trække naturen ind og skabe den forventede hygge.