Kurvetaske af bast – sort strib

,

håndlavet, kan variere i størrelse og farve

Brand: Madam Græskar

kr. 150,00kr. 270,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Kurvetaske af bast – sort strib

Kurvetaske af bast – sort strib. Meget fine og særdeles brugbare kurve og i de klassiske farver her med striber i sort og natur. Kurvene er fremstillet på Madagaskar ved Afrikas østkyst, hvor kurvefletning er et traditionelt håndværk. De er håndlavede og dermed alle lidt forskellige fra hinanden.

Kurvetaskerne kan bruges til et utal af ting. Nogle bruger dem til strikketøj eller hæklegrej. Her må man så vurdere hvilken størrelse, der passer bedst afhængig af projektets størrelse. De bruges også som almindelig håndtaske eller indkøbstaske, og de store egner sig desuden godt til strandtaske. Og skal man på overnatning ved en veninde, kan man sagtens have både pude, morgenkåbe og håndklæde med i de store størrelser af kurvetaskerne.

I disse kurvetaske af bast er der en lille inderlomme til småting. De har desuden et stykke bomuld syet i rundt i kanten foroven, så man via et snoretræk kan lukke sammen, så man undgår nysgerrige blikke i kurven. På hjørnerne er der syet et stykke læder på som forstærkning, og hanken er ligeledes beklædt med læder, så den er rar at holde ved.

Sophie og Karen, som står bag Madam Græskar, designer kurvene i samarbejde med de lokale.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart

    Kurvetaske af bast

    kr. 150,00kr. 200,00