Kimono Gurli

, , ,

100 % genbrugstekstil – af en dug i farverne tegl og mosegrøn

Zero waste, syet på egen systue i Thy

Str. 2 (M-L)

Længde: 83 cm

Ærmelængde fra krave: 50 cm

Brand: Design Agger

kr. 450,00

Kun 1 tilbage på lager

Kimono Gurli

Kimono Gurli er endnu en af vores modeller, som er syet op i 100 % genbrugstekstil. Modellen er zero waste, som betyder, at vi på systuen forsøger at undgå spild i produktionen. Kimonoen er stort set fremstillet af et stykke stof, og der er derfor næsten ingen syninger på den. Modellen er oversize, så hvis du gerne vil have den lidt mindre, kan du sagtens gå en størrelse ned.

Når man arbejder med genbrug, er begrænsning altid et vilkår. Der er derfor ikke fremstillet et helt parti ens stykker tøj, og som regel syer vi kun 1 eller max 2 af hver. Du kan altså være sikker på, at dit tøj fra Design Agger er rimelig unikt. Større stykker af fraklip fra systuen bliver genanvendt til andet tøj, puder eller scrunchies, mens små stykker bliver sendt videre til opkradsning og recirkulation. På den måde undgår vi helt, at noget tekstil går herfra som affald.

Design Agger er et slow fashion brand, og vi ønsker ikke at masseproducere tøj. Vi har vores egen lille systue i Agger lidt uden for Nationalpark Thy. Her designer og syr vi alt tøjet, og det meste af det er fremstillet af tekstil fra genbrug.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart