Denim Patch Kimono – Esther

, , ,

Str.: 2 (M-L)

vendbar

bredde: 64 cm

ryglængde: 84 cm

ærmelængde fra kraven: 54 cm

upcycled af denim og herreskjorte/linned

fremstillet på egen systue i Thy

Brand: Design Agger

kr. 3.250,00

Ikke på lager

Denim Patch Kimono – Esther

Denim Patch Kimono – Esther er en kimono med 2 lommer foran. Til kimonoen er der brugt 4-5 par jeans og den er foret med en herreskjorte, og den er tilmed vendbar, så du får 2 stykker tøj i 1.  Alt er genbrugstekstil. I Design Agger elsker vi genbrug og er tilhængere af, at vi anvender de ressourcer vi allerede har i stedet for at købe nyt.

Der bliver ikke fremstillet 2 ens kimonoer hos Design Agger, så hver enkelt kimono er unik med sin egen historie. Hver kimono har et navn og er opkaldt efter en bedstemor, oldemor eller en anden betydningsfuld kvinde, som har inspireret os.

Genbrug er en vigtig del af vores brand og vi fremstiller denim kimonoerne af brugte og kasserede cowboybukser, men også af andre tekstiler, der herved får nyt liv. Materialerne får vi hovedsageligt fra forskellige genbrugsbutikker. Denim er et meget tidløst materiale og er yderst langtidsholdbart. Derfor får cowboystoffet mulighed for at leve længere hos Design Agger. Denim Patch Kimonoen har en let vatteret effekt, da herreskjorten indenunder er stukket på kimonoen.

Med upcycling af genbrugsmaterialer signalerer vi en ny fortælling og siger farvel til køb og smid-væk kulturen. Vi ønsker, at tøjet skal holde længe og lægger vægt på, at man køber lidt – og i en god kvalitet.

Denim Patch Kimonoen kan bruges af alle, der ønsker at tage et bevidst valg og vise omtanke for mennesker og miljø. Den kan bruges ude og inde – over en varm trøje som en jakke.

Bæredygtighed er omdrejningspunktet hos Design Agger og er tænkt i alle processer under fremstillingen af kimonoen. Vi designer og syer selv tøjet på egen systue i Agger. Dermed efterlader vi et meget lille CO2-aftryk.

Når vi sælger en Denim Patch Kimono, planter vi et træ. På den måde er vi med til at gøre vores planet lidt smukkere og grønnere.