Mandinka baobab

,

af koldpresset baobabolie

olie og creme til ansigt, krop og hår

Brand: Mandinka Natural Products

kr. 149,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Mandinka baobab

Mandinka baobab hudplejeolie er ren, bæredygtig og vild. Olien er koldpresset og uraffineret, så alle næringsstoffer og vitaminer er intakte. Olien er fyldt med antioxidanter, den er antiinflammatorisk og god at bruge til solskoldet hud. Produktet er helt uden tilsætningsstoffer, og du kan bruge den uden at frygte at skade dit helbred med syntetiske kemikalier, hormonforstyrrende stoffer eller parfume.

Olien kan anvendes både til ansigt, krop og hår, – og er meget drøj.

Baobabolien  har 30 – 40 % indhold af oliesyre og er god til ar og strækmærker samt til tør hud, skæl og psoriasis. Den er også i stand til at tilføre fugt til tørre og solskadede hårspidser. Dens PH-værdi ligger på 4,3, hvilket er tæt på hudens egen. Dette gør den meget velegnet til at bidrage til hudens naturlige fugtbalance.

Olierne bliver producerede på Dorte og Finns egen farm i Gambia. Her bruger de bæredygtige, lokale råvarer i produktionen, og de har også plantet moringatræer på deres egen jord. Deres produktion betyder beskæftigelse til lokalbefolkningen, også i regntiden hvor der ikke er mange turister.