Elmelund lækkerier

, ,

90 g økologiske lækkerier

Brand: Elmelund

 

kr. 50,00

Elmelund lækkerier

Elmelund lækkerier er økologiske dragéer, som er fremstillet af de bedste råvarer. Produkterne er håndlavede på Elmelunds egen chokoladefabrik i Vordingborg, og de emmer af kvalitet, godt håndværk og megen kærlighed. En fantastisk gaveidé, når du gerne vil have en lille ting med til værten eller værtinden. Eller brug den som en tak fx: – tak for lån af sommerhuset, – tak at du passede min hund, – eller bare tak for dig. De økologiske dragéer er pakket i en flot indpakning, som er lige til at give til én, man holder af. De egner sig også fortrinligt til at lægge i en gavekurv sammen med andre gode delikatesser.

Elmelund har et fint udvalg med skønne smagsvarianter. Kernen er en knasende hasselnød, som komplimenteres af en supergod chokolade. Herefter må man vælge, om man er til det søde, lidt syrlighed eller måske det stærke. Alle varianter er af den absolut bedste kvalitet

Elmelund Chocolatier Organic og Økoladen en lille chokoladefabrik, som er familiedrevet. Virksomheden startede med Økoladen i 2004 og udvidede i 2018 med Elmelund Chocolatier Organic. Ud over dragéer fremstiller de her også bl.a. fyldte chokolader og home cooking produkter, hvis man selv har lyst til at gå i køkkenet. Alle produkter er håndlavede og med fokus på kvalitet og gode råvarer.

 

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart

    Grillmesteren

    kr. 299,00
  • Adding to cart