Klassisk taske

, ,

Udvendig: varm gul og sort med print

Indvendig: varm gul

Bredde: 41 cm – højde: 40 cm – hanke: 61 cm

Brand: Tordenvand

DKK 250,00

1 på lager

Klassisk taske

Klassisk taske med et internationalt islæt med bynavne. Tasken er syet i 2 lags kraftigt stof, så den er meget holdbar. Hankene er desuden forstærkede, så de ikke gnaver i hånden. Brug den til indkøb, bøger, træningstøj, strikketøj m.m. Tasken er fremstillet på vores egen systue lige uden for Nationalpark Thy. Materialet er bomuld, som tidligere har været anvendt til gardiner og som telt. Taskens mål er: bredde: 41 cm – højde: 40 cm – hanke: 61 cm

Hav altid en indkøbstaske med dig, når du går hjemmefra, så har du altid noget til et evt. impulskøb. Med en lækker taske af stof fra Tordenvand behøver du ikke længere bruge penge på plastik- eller papirsposer. På denne måde er du også med til at passe på vores miljø og undgå unødige mængder af affald i verdens have.

Tordenvand er en del af Design Agger. Navnet stammer oprindeligt fra et sted i Nationalpark Thy, som kaldes Tordenvands bakker. Et øde område med klithede, vandhuller og mindre bevoksning. Her tæt på havet kan man få ro på sine tanker, og der er højt til loftet. Havet, klitheden og den uberørte natur i Thy er en evig kilde til inspiration i vores designs og valg af farver, når vi fremstiller tøj og tasker.

Design Agger, – dit bæredygtige valg.